top of page
Zoeken

Lekker van bij ons - Culinaire streekproducten

pauliencoenaerts

Eindejaar nadert, zet de feestdis maar klaar. Wat te denken van een streekproduct bij op tafel als accentje? Aalsterse vlaai, Hasseltse graanjenever, Antwerpse handjes... ja, die kennen we. Maar wat dacht je van de Lokerse paardenworst, Limburgse geitenkaas en Mechelse Gouden Carolus? ZO Magazine ging voorproeven. En keek toe hoe het allemaal gemaakt wordt. Laat het likkebaarden beginnen.




4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

"Sjoemelaars ontmoeten regelneven"

Ambtenaren en ondernemers over de wederzijdse vooroordelen. Trage, stugge luiwammesen aan de ene kant en zakkenvullers en sjoemelaars aan...

"Geen flater, geen kater"

Vermijd financiële missers Je zaak financieel gezond houden, is vaak moeilijker dan het lijkt. Ondernemers ondernemen vanuit een passie,...

Zo werk ik: Het robotatelier

Jan De Coster van Slightly Overdone Robots ontwerp sociale robots. Hij wil de wisselwerking tussen mensen en robots verkennen, en bouwt...

Comments


bottom of page