Eindejaar nadert, zet de feestdis maar klaar. Wat te denken van een streekproduct bij op tafel als accentje? Aalsterse vlaai, Hasseltse graanjenever, Antwerpse handjes... ja, die kennen we. Maar wat dacht je van de Lokerse paardenworst, Limburgse geitenkaas en Mechelse Gouden Carolus? ZO Magazine ging voorproeven. En keek toe hoe het allemaal gemaakt wordt. Laat het likkebaarden beginnen.
top of page
CREATIEF COPYWRITER, JOURNALIST, REDACTEUR.
Zoeken
Recente blogposts
Alles weergevenAmbtenaren en ondernemers over de wederzijdse vooroordelen. Trage, stugge luiwammesen aan de ene kant en zakkenvullers en sjoemelaars aan...
70
Vermijd financiële missers Je zaak financieel gezond houden, is vaak moeilijker dan het lijkt. Ondernemers ondernemen vanuit een passie,...
30
Jan De Coster van Slightly Overdone Robots ontwerp sociale robots. Hij wil de wisselwerking tussen mensen en robots verkennen, en bouwt...
20
bottom of page
Comments